ИТХС награђује најбоље ученике бесплатним школовањем

Одличне вести за све осмаке који желе да се школују за најтраженија занимања данашњице долазе нам из Средње школе за информационе технологије – ИТХС.

Ова Comtrade ИТ школа отворила је нови циклус програма финансијске подршке за најбоље ученике, који изабранима доноси до 100% попуста на школарину.

Данас је свима јасно да улагање у образовање није луксуз, већ најбоља одлука коју родитељ може донети за будућност своје деце. Ипак, труд и рад ученика који се истичу међу својим вршњацима треба да буду награђени, а успех не сме да зависи само од платежних могућности родитеља.

Зато је Средња школа за информационе технлогије (ИТХС) покренула програм финансијске подршке за најуспешније ученике, па је школовање за ИТ професије будућности у најсавременијим условима доступно свим даровитим и амбициозним осмацима.

Вредне награде које доносе од 10% до 100% попуста за школовање

Сви талентовани и успешни ученици, вуковци, одлични и вредни спортисти могу да се пријаве за један од 5 програма подршке ове ИТ средње школе, коју су основале две водеће регионалне компаније у областима образовања и ИТ-ја – ЛИНК гроуп и Цомтраде, и сместиле у средиште највећег ИТ центра на нашим просторима како би створиле услове за напредни вид школовања, каквим се може похвалити мало која установа у свету.

На тај начин ученици могу остварити попуст на школарину од 10% до чак 100%.

Тако програм подршке „Билл Гатес”, намењен младим програмерима, пружа огромну шансу младим људима који желе да буду лидери у ИТ сектору, који су већ препознали да су информационе технологије будућност и да је програмирање најперспективнији посао данашњице. Овај програм подршке ученицима доноси 100% попуста на вредност школарине.

ИТХС награђује и ученике који су се посебно доказали на такмичењима и освајали дипломе и признања. Овај програм подршке, који носи име Николе Тесле, такође има вредност од 100% школарине.

Они иза којих већ стоје запажени спортски успеси у конкуренцији су запрограм подршке „Царл Лењис”, који покрива 50% вредности годишње школарине. Вуковци и ученици са одличним успехом конкуришу за програме подршке „Вук Караџић” и „Алберт Еинстеин”, вредности 33%, односно 10% школарине.

Своју пријаву за неки од ових програма финансијске подршке можетебесплатно послати преко сајта ИТХС-а.

Школа по мери нових генерација

Средња школа за информационе технологије ИТХС ради по наставном плану и програму акредитованом од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Школски комплекс ИТХС-а налази се у модерно опремљеном ИТ Технолошком центру компаније Цомтраде на Новом Београду. У школи су таблети, апликације и електронске интерактивне табле обавезна наставна средства, док су презентације помоћу пројектора, коришћење рачунара у учионици, онлине комуникација са професорима и прослеђивање материјала путем електронске поште редовне наставне активности.

Током четворогодишњег школовања ученици ИТХС-а стичу модерно образовање, које омогућава запослење одмах по завршетку школе, али и директну проходност на све техничке и природно-математичке факултете у Србији и иностранству.

Све ово чини школовање у ИТХС-у потпуно другачијим од свега на шта смо навикли код нас.

Представници школе наводе да због разноврсности програма подршке и критеријума за избор свако има шансу да буде изабран. Комисија школе одлуку о додели награда доноси две недеље по затварању конкурса, а детаље о конкурсу и форму за пријаву пронаћи ћете на сајту ИТХС-а. Пошаљите пријаву и обезбедите свом детету школовање у ИТ школи будућности.

https://zena.blic.rs/porodica/vazne-vesti-za-osmake-iths-nagraduje-najbolje-ucenike-besplatnim-skolovanjem/fe1w6ln

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.