Недавно је екипа Вечерњих новости посетила наше прваке и сачинила шармантан прилог о увек младим и вечним школским темама.
Коме се румене образи и зашто зноје дланови? Да ли се школа воли и шта је лепо у њој? Како се узлупано срце смирује и зашто лептирићи у стомаку могу да се одају рупицом на образу. Ко то сме да зна наше тајне и како настају права пријатељства? Да ли симпатисање друга или другарице доводи до успеха или не? Шта су то снови и како морају да се негују, а да се остане доследан себи и очекивањима старијих. Зашто је лепо давати и помагати? Ове и сличне теме читајте у додатку Живот плус, Вечерњих новости.
Такође, за Новости говорила је и учитељица Ивана Домиан. Како она види садашње генерације и шта је то инспиративно у учитељском позиву можете прочитати у следећем чланку. О свим дисбалансима са којима се сусреће, а на чијим рубовима хода са својим колегама објаснила је кроз низ свакодневних ситуација које су се уселиле у школске клупе и прагове школе. Има ли наде и да ли се остављамо у „праве руке“ процените сами. .