Зимска школа програмирања

Рачунарска гимназија и Фондација Петља најављују Зимску школу програмирања за основце и Зимски семинар за наставнике информатике који ће се одржати од 04. до 07. фебруара 2019. године у просторијама Рачунарске гимназије у Београду. Циљ Зимске школе програмирања је популаризација такмичарског програмирања међу основцима који су већ исказали таленат у области рачунарства, математике и физике. Школа је намењена заинтересованим […]

Час посвећен Бранку Ћопићу

Дана 7. децембра 2018. године одржан је час посвећен Бранку Ћопићу, а уочи конкурса “Смешна приче и песме“, који је расписао Дечји културни центар.

Сајам спорта 2018

Ученици одељења IV4 и IV5 наше школе у пратњи учитеља Ненада Пантића и ове године активно су учествовали у Сајму спорта 2018. Овогодишњи мото Сајма спорта је “Пут успеха”.

XXII Међународни пливачки митинг “Куп Панчево 2018”

На XXII Међународном пливачком митингу “Куп Панчево 2018” ученица наше школе Ена Кришка освојила је медеље у три категорије и то: златну медаљу у дисциплини 400 метара краул; сребро у дисциплини 100 метара мешовито и бронзу у дисциплини 100 метара делфин. Честитамо и надамо се да је ово само почетак блиставе спортске каријере.  

Светски дан детета

Библиотекарка нашпе школе је са уценицима одељења III2 и учитељицом Иреном Пилиповић обележила Светски дан деце.

Песнички сусрет са Мирославом Кокошаром

Песник Мирослав Кокошар је 19. и 20.11. 2018.године био гост наше школе.Ученицима млађих разреда представио је збирку песама “Мени је мене жао“, која је освојила “Доситејево перо“ и награду “Момчило Тешић“ за 2016/17. годину.